Kaart van frankrijk

Klik op een plaats..


ANWB Wegenwacht Service Europa


Interpolis Reisverzekering


Vakantie checklist


Benzineprijzen Europa


Hotels in Antwerpen


Google Maps
 

Overnachtingshotel of Hotel Onderweg Frankrijk

Reist u door Frankrijk of is Frankrijk uw eindbestemming? Kies met 1 druk op de knop een hotel onderweg langs diverse routes. Kies een plaats op uw route: (Klik op kaartje of hieronder)

Avignon, Dijon, Lille, Limoges, Lyon, Orleans, Parijs, Toulouse, ...

Overnachten in een hotel in de buurt van een snelweg is vaak een noodzakelijkheid, vooral bij een groot land als Frankrijk. Doorrijden is natuurlijk een optie, maar kan ook gevaarlijk zijn. 1 of meerdere nachten in een hotel verblijven in de buurt van de snelweg via Hotel Onderweg Frankrijk, geeft vaak veel ontspanning en een prettige reis. Let op: in Frankrijk is iedere vorm van flitspaalsignalering verboden (ook op navigatiesysteem). Daarnaast is een alcoholtester verplicht.

Voorbeelden van overnachtingshotels Frankrijk:

Limoges: Appart'City Limoges
Rue Du Chaudron / Rue De La Filature, 87000 Limoges
Hotel ligt makkelijk te bereiken vanaf de snelweg A20. Het centrum is ook binnen 5 minuten te bereiken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ontbijt wordt in het hotel geserveerd, behalve op zondag.

Te boeken via: Booking.com

Parijs: Armoni Paris by Elegancia
7 Villa Berthier, 17. Palais des Congrès, 75017 Parijs
Designhotel met veel extra's als Apple Mac Mini, 20 minuten lopen van de Champs Elysées en tegelijkertijd heel dichtbij de rondweg. Iets hogere prijsklasse, maar zeer hoge reviews en extra comfort.

Te boeken via: Booking.com

Lyon: Balladins Lyon Nord Dardilly
15 Chemin De Gargantua, 69570 Dardilly
Balladins Lyon Nord Dardilly ligt vlakbij de route du Soleil. Het heeft gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi. Reviews zijn ook goed.

Te boeken via: Booking.com

Parijs: Best Western Hotel de Neuville
3, Rue Verniquet, 75017 Paris
Charmant luxueus hotel, gelegen aan een rustig plein, iets ten westen van het centrum van Parijs, vlakbij de Champs Elysees. Het hotel beschikt over een eigen parkeergarage, en is makkelijk te bereiken vanaf de Boulevard Périphérique.

Te boeken via: Booking.com

Hotels onderweg in de rest van Europa

Indien het land of plaats van doorreis of bestemming niet genoemd wordt, gebruik dan de zoekbox hieronder.

Nieuws

Verplichte zaken in de auto
Welke spullen moet je meenemen in je auto als je door Europa reist? lees verder »

Vakantie en werk
Steeds meer bedrijven gebruiken bepaalde methodes om hun werknemers extra te laten ontspannen in de vakantie. Dit natuurlijk met het oog op het feit dat ze daarna heel hard werken. Maar werkt het? lees verder »

Werken tijdens vakantie?
Vakantie is bedoeld om te ontspannen, uit te rusten, nieuwe energie op te doen en het hoofd leeg te maken. Uit diverse onderzoeken blijkt echter dat werknemers tijdens de vakantie met werk bezig zijn. lees verder »