Overnachtingshotel of Hotel Onderweg Frankrijk

Reist u door Frankrijk of is Frankrijk uw eindbestemming? Kies met 1 druk op de knop een hotel onderweg langs diverse routes. Kies een plaats op uw route: (Klik op kaartje of hieronder)

Avignon, Dijon, Lille, Limoges, Lyon, Orleans, Parijs, Toulouse, ...

Overnachten in een hotel in de buurt van een snelweg is vaak nodig om bij te komen, vooral bij een groot land als Frankrijk. Doorrijden is natuurlijk een optie, maar kan ook gevaarlijk zijn als u moe bent. 1 of meerdere nachten in een hotel verblijven in de buurt van de snelweg via HotelOnderweg.nl Frankrijk, geeft vaak veel ontspanning en een rustige reis. Let op: in Frankrijk is iedere vorm van flitspaalsignalering verboden (ook op navigatiesysteem). Daarnaast is een alcoholtester verplicht.

Voorbeelden van overnachtingshotels Frankrijk:

Limoges: Appart´City Limoges
Rue Du Chaudron / Rue De La Filature, 87000 Limoges
Hotel ligt makkelijk te bereiken vanaf de snelweg A20. Het centrum is ook binnen 5 minuten te bereiken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ontbijt wordt in het hotel geserveerd, behalve op zondag.

Te boeken via: Booking.com

Parijs: Armoni Paris
7 Villa Berthier, 17. Palais des Congrès, 75017 Parijs
Designhotel met veel extra`s als Apple Mac Mini, 20 minuten lopen van de Champs Elysées en tegelijkertijd heel dichtbij de rondweg. Iets hogere prijsklasse, maar zeer hoge reviews en extra comfort.

Te boeken via: Booking.com

Lyon: Balladins Lyon Nord Dardilly
15 Chemin De Gargantua, 69570 Dardilly
Balladins Lyon Nord Dardilly ligt vlakbij de route du Soleil. Het heeft gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi. Reviews zijn ook goed.

Te boeken via: Booking.com

Parijs: Best Western Hotel de Neuville
3, Rue Verniquet, 75017 Paris
Charmant luxueus hotel, gelegen aan een rustig plein, iets ten westen van het centrum van Parijs, vlakbij de Champs Elysees. Het hotel beschikt over een eigen parkeergarage, en is makkelijk te bereiken vanaf de Boulevard Périphèrique.

Te boeken via: Booking.com

Hotels onderweg in de rest van Europa

Indien het land of plaats van doorreis of bestemming niet genoemd wordt, gebruik dan de zoekbox hieronder.

links & tips
Booking.com